مصارف مواد غذایی

اتاق تهران صرفا اطلاع رسانی فرصتهای تجاری را بر عهده داشته، خواهشمند است برای دریافت هرگونه
اطلاعات و ارائه پیشنهادات مستقیما با آدرس های فوق تماس حاصل فرمائید.

نام: اتاق بازرگانی مازندران واحد بین الملل

کشور: Russia

تاریخ: 1398/11/02

مالتودکسترین De10 ترکیبی چند جزئی از پلی ساکاریدهای غذایی است که توسط هیدرولیز آنزیمی نشاسته ذرت تولید می شود... کاربرد: شیرخشک و آب پنیر %15-20 بهبود طعم، حلالیت بیشتر، روان نمودن پروسه تولید،کاهش قیمت تمام شده پروتئینی %10-25 ایجاد طعم مطلوب،حفظ بافت و بهبودخواص پروتئینی سوپ 5-10 % افزایش غلظت،بهبود طعم و بافت و سهولت حلالیت غذای آماده 5-10 % بهبود طعم و بافت و رنگ ژله 5-15 % افزایش غلظت، حلالیت، طعم و متعادل کننده شیرینی کاغذ سازی 5-15 % افزایش خواص چسبندگی، یکنواختی محصول و درخشانی ظاهر آرایشی و بهداشتی 5-20 % ایجاد قوام(جایگزین CMC)،خمیر دندان، کرم و کرم پودر جهت حفظ طراوت و تازگی پوست نوشیدنی و نوشابه %10-30 افزایش حلالیت، قوام دهنده، بهبود طعم و جایگزین استابیلایزر پودری

01133353399

shabanian.dr.icc@gmail.com

اتاق بازرگانی استان مازندران