مشاوره

تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران 14314 عدد



سلام برای واردات عینک باکارت بازرگانی حقیقی باید شرکت ثبت داشته باشیم.یا نیازی نیست؟ برای دستگاه اسپرسو سازم لطف میکنید توضیح بدید
پاسخ:
با سلام؛ برای کسب اطلاع در این زمیه می توانید با مشاور گمرکی اتاق بازرگانی تهران (جناب آقای بهشتیان) در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام به دنبال لیست شرکت های وارد کننده پنل خورشیدی با کد 854140 و 854143 بودم. این لیست را از کجا می توان دریافت نمود؟
پاسخ:
با سلام؛ گمرک به عنوان مرجع رسمی انتشار آمارهای تجاری، اطلاعات واردات را به تفکیک واردکنندگان منتشر نمی کند، اما برای کسب اطلاعات در این زمینه پیشنهاد می شود از بخش راهنمای تجاری اتاق تهران به آدرس https://dir.tccim.ir/ استفاده نمایید. در این بخش، فهرستی از اعضای اتاق به تفکیک مشخصات تماس و زمینه فعالیت در دسترس است.  
 

سلام برای صادرات انار به امارات چطور با تجار میوه امارات ارتباط بگیرم کارت بازرگانی ندارم تشکر
پاسخ:
با سلام؛ شما در ابتدا می بایست اقدام به دریافت کارت بازرگانی کنید که برای کسب اطلاع در خصوص شرایط دریافت کارت عضویت و بازرگانی می توانید به آدرس: https://tccim.ir/membership مراجعه نموده و یا اگر سوالی در این زمینه دارید می توانید پرسش خود را در بخش مشاوره عضویت و کارت بازرگانی به آدرس https://tccim.ir/?addr=m8zt8 ثبت نمایید.
برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان کالاها دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید.
در رابطه با شرایط صادرات و واردات، می‌توانید از منابع رسمی هر کشور اطلاعات را استخراج کنید. در این رابطه، مرکز تجارت بین المللی الزامات قانونی صادرات و واردات را در کشورهای مختلف گردآوری کرده که در آدرس https://www.macmap.org/en/query/regulatory-requirement می توانید به آن ها دسترسی پیدا کنید.
تماس با رایزن بازرگانی ایران در کشورهای هدف و همچنین اتاق‌های مشترک بازرگانی نیز می‌تواند به شما در این زمینه کمک نماید.  
 

سلام ودرود ، تولید کننده مبلمان و سرویس خواب و مصنوعات چوبی هستم ، برای صادرات به دنبال خریدار تاجر میگردم ، لطفا شماره کارشناس مربوطه جهت مشاوره را بفرمایید. تشکر
پاسخ:
باسلام؛ برای یافتن شریک تجاری نیز می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان کالاهای دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید.  
 

آیا صرفا با دارا بودن جواز مشاغل خانگی امکان ثبت برند غیر لاتین وجود دارد یا اداره مالکیت معنوی جواز مشاغل خانگی را مجوز معتبری برای ثبت برند قلمداد نمی‌کند؟
پاسخ:
جهت اخذ برند لاتین باید کارت بازرگانی داشته باشید  
 

سلام و عرض ادب بنده مدیرعامل شرکت تجاری اقتصادی در زمینه صنعتی و طراحی هستم و قصد دارم در بازار بین المللی و خاورمیانه وارد شوم، بی زحمت راهنمایی می کنین از کجا شروع کنم؟
پاسخ:
با سلام
جهت کسب اطلاعات و نحوه برخورداری از حمایت اتاق تهران در خصوص بازارهای بین المللی با واحد بین الملل اتاق بازرگانی تهران تماس حاصل فرمائید.  
 

با سلام ایا ارز نیمایی برای بازرگانان برای واردات مواد اولیه شیمیایی مورد استفاده صنایع تعلق می گیرد ؟
پاسخ:
باسلام؛ ارز نیمایی فقط برای کالاهای اساسی و ضروری تعلق می‏ گیرد. با این حال ببرای کسب اطلاع در این زمیه می توانید با مشاور گمرکی اتاق بازرگانی تهران (جناب آقای بهشتیان) در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام. آیا از طریق سایت اتاق تهران امکان استعلام hs کد وجود دارد؟
پاسخ:
باسلام بله وجود دارد ولی به صورت رسمی طبق ماده 43 قانون امور گمرکی میتوانید از دفتر تعرفه گمرک ایران استعلام نمایید .  
 

سلام و عرض ادب،تولید کننده میگرد FRPهستم برای صادرات میلگرد FRPنیازبه اطلاعات و لیست تجار و مشتریان این نوع محصول را دارم چگونه میتوانم به لیست تجار و کشورهای وارد کننده این محصول دسترسی پیدا کنم لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر
پاسخ:
با سلام؛ برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان کالاها دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید.
در رابطه با شرایط صادرات و واردات، می‌توانید از منابع رسمی هر کشور اطلاعات را استخراج کنید. در این رابطه، مرکز تجارت بین المللی الزامات قانونی صادرات و واردات را در کشورهای مختلف گردآوری کرده که در آدرس https://www.macmap.org/en/query/regulatory-requirement می توانید به آن ها دسترسی پیدا کنید.
تماس با رایزن بازرگانی ایران در کشورهای هدف و همچنین اتاق‌های مشترک بازرگانی نیز می‌تواند به شما در این زمینه کمک نماید.  
 

سلام خسته نباشید اچ اس کد خلال بادام چیست؟
پاسخ:
با سلام کد hs خلال بادام 080212 میباشد.  
 

ثبت پرسش جدید



ارسال پیام