صفحه اصلی
ارکان اتاق تهران
هیئت نمایندگان
هیئت رئیسه
اعلانات
درباره ما
تماس با ما
فا
English
中文
میز خدمات
خدمات عضویت
خدمات مشاوره
وب سایت خبری
چند رسانه ای
صفحه اصلی
خدمات مشاوره
مشاوره مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
مشاوره مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران
5
عدد
ثبت پرسش جدید
کد مشاوره
42718
پرسش:
1399/05/30
با سلام در رسیدگی ارزش افزوده از سال 88 تا 97 برای یک شرکتی (مسئولیت محدود) که 3-4 سال هست که در وضعیت عدم فعالیت هست مبالغ زیادی جریمه در برگه مطالبه آمده و عمده اون هم به این علت هست که مدارک گم شده و ناقص هست و برای سالهای 88 تا 93 کلا شرکت رو در رسیدگی ارزش افزوده علی الراس کردن. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید: 1. آیا مسئولیت پرداخت مبالغ جریمه بر عهده مدیر عامل و سهامداران وقت هست یا افراد کنونی؟ 2. اگر شرکت رو ببریم در حالت ورشکستگی (چون واقعا هست) کمکی می کنه؟
پاسخ:
جناب اقای مهرزاد علی پور
سلام علیکم احتراما در مورد سوال ها به استحضار میرساند سوال اول درصلاحیت جناب اقای داربیان مشاور محترم امور مالیاتی بود که با لطف و تشریک مساعی ایشان پاسخ تقدیم میشود
1-با توجه به مفاد ماده 198 قانون مالیاتهای مستقیم در شرکتهای غیر دولتی ( اشخاص حقوقی غیر دولتی) مدیرانی که در مدت مدیریت انها مالیات قطعیت پیدا نموده با اشخاص حقوقی دارای مسیولیت تضامنی خواهند بود در نتیجه اگر مالیات در زمان مدیریت شما قطعیت یافته شما و شرکت ، هر دو مسیولیت تضامنی خواهید داشت و سازمان امور مالیاتی می تواند از ظرفیت های مواد 186 و 202 قانون مالیاتهای مستقیم استفاده نموده و در صورت عدم وصئول مالیات شرکت ، نسبت به جلو گیری از ثبت صورتجلسات شرکت در اداره ثبت شرکتها و ممنوع الخروج کردن مدیران قبلی (مدیرانی که مالیات در زمان انها قطعی شده ) و مدیران فعلی که حاضر نشدند بدهی مالیاتی شرکت را بپردازند اقدام نماید بدیهی است بدون طرح دعوی ورشکستگی ، شرکت میتواند به مالیات و جرایم تعین شده نیز در مهلت های قانونی اعتراض نماید.
2-اگر دعوی ورشکستگی شرکت شما در دادگاه عمومی حقوقی مطرح گردد و دادگاه پس از احراز ورشکستگی تاریخ توقف شرکت را مثلا سال 1388 تعین و اعلام نماید و رای ورشکستگی قطعی شود این رای ورشکستگی در بدهی مالیاتی موثر بوده و کلیه جرایم از سال 1388 را اداره تصفیه امور ورشکستگی در تهران ( بعنوان مسیول تصفیه شرکت ورشکسته) حذف مینماید و فقط بدهی مالیاتی از سوی سازمان امر مالیاتی قابل مطالبه خواهد بود اما اگر دادگاه تاریخ توقف را بطور مثال 1397/07/20 تعین نماید تا این تاریخ کلیه بدهی های مالیاتی و جرایم بایستی پرداخت گردد و جرایم بعد از ان قابل مطالبه نخواهد بود بنا براین در دادخواست و رای ورشکستگی هر چه تاریخ توقف به عقب تر برگردد معافیت بیشتری از جرایم مالیاتی بابت ورشکستگی شرکت مشمول خواهد گردید .
ثبت پرسش جدید
انتخاب موضوع مشاوره
مشاوره عضویت و کارت بازرگانی
مشاوره قوانین کار
مشاوره امور گمرکی
مشاوره حقوقی
مشاوره بیمه تامین اجتماعی
مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
مشاوره حقوق بین الملل
مشاوره امور بانکی
مشاوره کسب و کارهای نوین و دانش بنیان
مشاوره دعاوی حقوقی بانکی
مشاوره آمار، اطلاعات اقتصادی و تجاری
مشاوره امور مالیاتی
مشاوره واردات و صادرات
مشاوره امور محیط زیستی فعالان اقتصادی
مشاوره آموزشهای مورد نیاز تجار و بازرگانان
مشاوره اصلاح ساختار مالی شرکت ها
نام و نام خانوادگی
نوع عضویت
عضویت در اتاق تهران - حقوقی
عضویت در اتاق تهران - حقیقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقوقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقیقی
دانشجو
استارت آپ
دانش بنیان
[عضو اتاق نیستم - سایر موارد]
کد بازرگانی/کد ملی
ایمیل
شماره تماس
متن پرسش
ارسال پیام