صفحه اصلی
ارکان اتاق تهران
هیئت نمایندگان
هیئت رئیسه
اعلانات
درباره ما
تماس با ما
فا
English
中文
میز خدمات
خدمات عضویت
خدمات مشاوره
وب سایت خبری
چند رسانه ای
صفحه اصلی
خدمات مشاوره
تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران
15961
عدد
ثبت پرسش جدید
کد مشاوره
36602
پرسش:
1396/07/11
سلام وقتتون بخیر 1- اگر گمرک ورودی و گمرک مقصد کالا متفاوت باشد ؛ بدلیل اینکه در دور اظهاری واردات خانه ی مربوط به گمرک مقصد غیرفعال است ؛ در هنگام تکمیل اظهارنامه برای وارد کردن گمرک مقصد چه باید کرد ؟ آیا این مورد با وارد کردن اطلاعات قبض انبار بصورت اتوماتیک پر میشود ؟ 2- در مورد ارزش کالا در موارد زیر چه باید کرد ؟ الف ) اگر شناسه ارزش مربوط به یک قلم کالا موجود بوده ولی مشخصات آن با کالای مورد نظر ما در یکی از آیتم های ؛ ارزش ( ارزشش از قیمت واقعی کالا بیشتر باشد ) ؛ کشور سازنده ؛ نوع خرید و .... متفاوت باشد در اینصورت چه باید کرد ؟ آیا می توان اطلاعات کالای خود را وارد کرد و شناسه ارزش را 4 تا صفر وارد کرد در اینصورت مشکلی بوجود نمی آید و بدلیل کم اظهاری ارزش جریمه نمی شویم ؟ ب ) اگر شناسه ارزش مربوط به یک قلم کالا موجود نبوده آیا مجاز به دوراظهاری هستیم و یا ابتدا باید پیش اظهاری ارزش صورت پذیرد و منتظر بود تا نتیجه ی آن مشخص شود و سپس دور اظهاری واردات انجام شود ؟ این عمل باعث از دست دادن زمان نخواهد شد ؟
پاسخ:
سؤالات مزبور رویه ای است که ممکن است هر روز تغییر کند و در مورد آن قانون و یا آئین نامه خاصی وجود ندارد.
1- مشخص نیست که آیا کد گمرک مقصد در ترانزیت داخلی است یا اظهار واردات قطعی . در ورود قطعی، همان گمرکی که اظهار می شود، گمرک مقصد است و در این خصوص مشکلی به نظر نمی رسد. اخیراً قسمت فن آوری اطلاعات برای این موارد یک میز خدمت راه اندازی نموده که شماره آن 43891 است، می توانید با آن تماس و استعلام نمائید.
2- ارزش کالا، طبق ماده 14 و 15 قانون امور گمرکی تعیین می شود، که حسب ماده 14 ارزش کالا واقعی و همان است که در اسناد صاحب کالا درج شده و اگر قابل قبول نبود حسب ماده 15 باید اقدام شود. سامانه TSC حسب ماده 15 می باشد، در خصوص سؤال مزبور بخشنامه ای گمرک صادر نموده است. چنانچه ارزش اظهاری صحیح باشد می توان این اقدام را انجام داد. قاعدتاً در موقعی که ارزش در TSC وجود نداشته باشد، می توان اظهار کرد. همانطور که گفته شد بخشنامه های متعددی در این خصوص و نحوه اقدام صادر شده است. برای اطلاعات بیشتر شما می توانید با دفتر تعیین ارزش گمرک ایران (خیابان شهید بهشتی- روبروی پارکینگ مصلی- اداره گمرک) تماس و استعلام نمائید. ضمناً می توانید به بخشنامه شماره 156/24/216/1 مورخ 95/5/2 مراجعه نمائید.
کد مشاوره
36600
پرسش:
1396/07/10
با سلام و احترام اینجانب اقدام به واردات جنسbopp از چین نموده و با توجه به اینکه ترخیص کار اینجانب hscode مربوط به strech را در مدارک ثبت سفارش زده است به مشکل ترخیص برخورده ایم که کارشناس گمرگ گفته است باید فرم شما در سایت اداره بازرگانی اصلاح شود که با توجه به اینکه سایت ثبت سفارش بسته است چه اقدامی باید انجام شود.با توجه به اینکه بیشتر از 50 روز است که جنس ما در گمرک بوده و پس از پرداخت تمامی هزینه ها همچنان در انتظار هستیم. پیشاپیش از راهنمایی شما کمال تشکر را داریم.
پاسخ:
سایت ثبت سفارش (ثبتارش) بسته نیست، بلکه برای برخی کالاها و ثبت سفارش آنها در سایت جدیدی تحت نام "سامانه جامع تجارت" به آدرس
WWW.NTSW.IR ایجاد گردیده است. در هر حال باید به اداره کل ثبت سفارش استان مراجعه یا مشورت نمائید.
کد مشاوره
36599
پرسش:
1396/07/10
با سلام.بنده قصد دارم ترمه صادر کنم.خواهشمندم راهنمایی بفرمایید قوانین و احیانا محدودیت های صادراتی برای این گروه کالایی با کد 50071010 چیست؟ایا مجوز های خاصی لازم است؟ متشکرم
پاسخ:
با سلام؛ به نظر می رسد محدودیت صادراتی برای این نوع کالا وجود ندارد. جهت کسب اطلاعات دقیق بر اساس نوع ترمه صادراتی، بر اساس هماهنگی صورت گرفته، می توانید با بخش صادرات صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، سرکار خانم صالحی، به شماره 02161063460 تماس حاصل نمایید.
کد مشاوره
36598
پرسش:
1396/07/10
با سلام . لطفا آمار صادرات گیاهان دارویی ایران را عنایت فرمائید . متاسفانه بدلیل عدم ساماندهی و تعاریف مشخص و دقیق در دستگاه هایی نظیر گمرک و متولیان موضوع آمارهای بازرگانی در سطح ملی، از وضعیت آمار صادرات و واردات بسیاری از محصولات کشاورزی اطلاعات جزئی و دقیقی در دسترس نیست . برخی از اقلام صادراتی به دلایل مختلف با نامها و تعرفه های دیگر در مجموعه اطلاعات گمرک ثبت و ضبط میگردد . ضمن اینکه تعریف دقیقی از گیاهان دارویی ظاهرا هنوز در کمرگ تبیین نشده است و اینکه دقیقا چه گیاهانی به عنوان گیاهان دارویی شناخته شده و در آمارهای گمرک به عنوان گیاهان دارویی شناخته و ثبت و ضبط می گردد . در هر صورت از عنایت و قبول زحمتی که مرحمت می فرمائید بسیار سپاسگزارم . فرخ منش - معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی .
پاسخ:
با سلام؛ گیاهان دارویی تحت فصل 12 کتاب مقررات صادرات و واردات طبقه می شوند و به نظر می رسد در گروه 1211 قرار می گیرند. با بررسی های انجام شده و مذاکره تلفنی با انجمن و اتحادیه مربوطه اطلاعات مشخص و دقیق دیگری دریافت نشد. پیشنهاد می شود برای تعیین دقیق کد تعرفه محصول مورد نظر خود به دفتر بررسی و تعیین تعرفه گمرک زیر نظرمعاونت فنی و امور گمرکی مراجعه و یا با شماره تلفن88501439-021 تماس حاصل فرمائید. ضمناً، می توانید بخشی از سوال که مربوط به کدهای تعرفه است در قسمت مشاوره گمرکی اتاق نیز وارد کرده و پس از دریافت کد تعرفه مورد نظر خود در این قسمت با درج کد اطلاعات آماری مربوطه را دریافت کنیn
کد مشاوره
36596
پرسش:
1396/07/10
سلام. بنده اطلاعاتی در خصوص صادرات ندارم. فقط مشتری در چین برای نوعی ماهی خاص دارم که در جنوب ایران یافته ام. حال خواهشمندم بفرمایید برای صادرات آن چه باید بکنم.؟ نیاز به چه مدارکی هست؟ کارت بازرگانی، گواهی ها، تاییدات استاندارد و بهداشت و غیره؟ . و در پایان هم بهترین راه برای دریافت پول از مشتری چینی را بفرمایید.خواهشمندم پروسه را در صورت امکان بصورت مفصل و گام به گام بفرمایید .
پاسخ:
1- طبق ماده 3 قانون مقررات صادرات و واردات، برای صدور کالا کارت بازرگانی لازم است . 2- صدور ماهی مستلزم اخذ مجوز قرنطینه دامی و وزارت بهداشت می باشد. البته در صورتی که مجوز دیگری که محل صدور آن در ایران مورد نیاز مقامات گمرک چین باشد، باید خریدار به شما اطلاع دهد. 3- بهترین راه دریافت وجه کالا، گشایش اعتبار اسنادی تأیید شده برای شما از طریق خریدار است.
کد مشاوره
36591
پرسش:
1396/07/05
با سلام ، آیا اتاق مشترک ایران و چین موظف است به تمام اعضای اتاق بازرگانی (تهران) خدمات حقوقی ارایه دهد یا خیر ؟ از این بابت می پرسم که برای اعاده حق از یک شرکت چینی به اتاق مشترک ایران و چین مراجعه نمودم ولی گفتند که چون عضو اتاق مشترک نیستید به شما خدمات تعلق نمی گیرد! با تشکر
پاسخ:
به شما توصیه میشود عضو اتاق مشترک ایران و چین شوید البته اگر با شرکت چینی قرارداد مکتوب نداشته باشید اتاق مشترک ایران و چین هم نمیتواند برای شما کار خاصی انجام دهد بلکه فقط شما را راهنمایی میکند و یا حداکثر کاری که میتواند انجام دهد آن است که نامه ای برای شرکت چینی بنوسید و درخواست شما را به آن اعلام کنددر صورت عدم پذیرش از طرف شرکت چینی در ایران کار خاصی نمیتوان علیه شرکت چینی انجام داد
کد مشاوره
36590
پرسش:
1396/07/05
با سلام میزان واردات محصولات آرایشی به ایران، از سال 1390 تا 1396 به تفکیک کشورها به چه صورت بوده است ؟ در سایت اتاق اطلاعات کامل نمی باشد، به عنوان مثال در سال 94 آماری وجود ندارد و در سال 93 فقط آمار واردات از کشور ترکیه موجود است و در سال 95 ، آمار واردات از کشور آلمان موجود می باشد. ما نیاز به اطلاعات صحیح و کامل داریم به این خاطر، لطفاً راهنمایی بفرمائید. سپاسگزارم
پاسخ:
با سلام؛ محصولات آرایشی تحت کد تعرفه چهار رقمی 3304 طبقه بندی می شوند. آمار واردات این گروه از محصولات به تفکیک کدهای تعرفه هشت رقمی و مبادی وارداتی طی سال های 95-1390 و پنج ماهه نخست 1396 در فایل پیوست درج شده است.
کد مشاوره
36588
پرسش:
1396/07/04
با سلام 1- در محاسبه ارزش سیف کالا برای قسمت حمل ؛ هزینه ی صدور ترخیصیه هم باید لحاظ شود ؟ یا هزینه ی بارنامه کفایت می کند ؟ 2- اگر یک اظهارنامه دارای چند قلم کالا با ماخذ های متفاوت باشد و این کالاها دارای یک بارنامه و بیمه نامه مشترک باشند ؛ در هنگام تکمیل اظهارنامه می توان هزینه بارنامه و بیمه نامه را در یکی از اقلام لحاظ کرد و برای باقی اقلام صفر ( یک ریال ) در نظر گرفت و یا باید برای هر یک از قلم ها با توجه به وزن و ارزش آن هزینه ی حمل و بیمه به صورت مجزا محاسبه و لحاظ گردد ؟
پاسخ:
1- در احتساب ارزش سیف کالا، هزینه صدور ترخیصیه لحاظ و محاسبه نمی شود. 2- در صدور فاکتور دارای اقلام متعدد، باید هزینه های کرایه و بیمه به نسبت و به صورت مجزا برای هر قلم در ارزش سیف گنجانیده شود.
کد مشاوره
36586
پرسش:
1396/07/04
با سلام آیا در کار چاپی انجام شده توسط چاپخانه که فاکتور رسمی صادر شده و کارگران چاپخانه همگی بیمه هستند مفاصا حساب بیمه الزامی است و شرایط مفاصا چگونه است متشکرم
پاسخ:
سلام علیکم. اگرچه هزینه های دارای فاکتور و یا صورتحساب رسمی که طبق اسناد و مدارک ضمیمه مبین خرید یا فروش کالا باشد غیرمشمول کسر حق بیمه میباشد، لیکن در انعقاد هر قراردادی مفاصاحساب تأمین اجتماعی ضروری است. توضیح اینکه قرارداد مشمول کسر حق بیمه میباشد و یا نمیباشد تشخیص آن با سازمان تأمین اجتماعی است.
کد مشاوره
36584
پرسش:
1396/07/03
سلام وقتتون بخیر لطفا در ارتباط با صادرات روغن حیوانی اینجانب را راهنمایی بفرمایید (حق گمرک )؟ چطور میتونم در مورد بازارهدف تحقیق کنم ؟ از چه مرجعی میتونم مشاوره بگیرم؟
پاسخ:
روغن حیوانی طیف وسیعی را شامل می شود و مشمول ردیف های مختلف است. چنانچه مربوط به طیور، پیه گاو و گوسفند و یا ماهی نباشد، مشمول ردیف 15060000 می باشد. چنانچه این کالا صادر شده باشد در آمار گمرک ایران (IRICA.IR) بخش آمار درج گردیده که می توانید جستجو کنید و ملاحظه نمائید که این کالا به چه کشورهائی (بازار هدف) صادر شده، برای صدور کارت بازرگانی لازم و از هرگونه حقوق و عوارض بخشوده است. چنانچه خام باشد مجوز قرنطینه دامی را نیاز دارد.
1005
1004
1003
1002
1001
ثبت پرسش جدید
انتخاب موضوع مشاوره
مشاوره عضویت و کارت بازرگانی
مشاوره قوانین کار
مشاوره امور گمرکی
مشاوره حقوقی
مشاوره بیمه تامین اجتماعی
مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
مشاوره حقوق بین الملل
مشاوره امور بانکی
مشاوره کسب و کارهای نوین و دانش بنیان
مشاوره دعاوی حقوقی بانکی
مشاوره آمار، اطلاعات اقتصادی و تجاری
مشاوره امور مالیاتی
مشاوره واردات و صادرات
مشاوره امور محیط زیستی فعالان اقتصادی
مشاوره آموزشهای مورد نیاز تجار و بازرگانان
مشاوره اصلاح ساختار مالی شرکت ها
مشاوره عارضه یابی سازمانی
مشاوره اخذ اعتبار مالیاتی
مشاوره سرمایه گذاری و سرمایه پذیری
مشاوره ارزش گذاری دارایی های نامشهود
نام و نام خانوادگی
نوع عضویت
عضویت در اتاق تهران - حقوقی
عضویت در اتاق تهران - حقیقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقوقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقیقی
دانشجو
استارت آپ
دانش بنیان
[عضو اتاق نیستم - سایر موارد]
کد بازرگانی/کد ملی
ایمیل
شماره تماس
متن پرسش
ارسال پیام