صفحه اصلی
ارکان اتاق تهران
هیئت نمایندگان
هیئت رئیسه
اعلانات
درباره ما
تماس با ما
فا
English
中文
میز خدمات
خدمات عضویت
خدمات مشاوره
وب سایت خبری
چند رسانه ای
صفحه اصلی
خدمات مشاوره
تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران
15961
عدد
ثبت پرسش جدید
کد مشاوره
38583
پرسش:
1397/09/20
با سلام و عرض ادب. در مورد واردات ماشین الات خط تولید مستعمل با توجه به اینکه این شرکت پروانه بهره برداری دارد ایا اخذ مجوز کمیسیون ماده یک نیاز هست یا طبق بند۲ ماده ۴۲ مقررات واردات و صادرات فثط مجوز وزارت صمت کفایت میکند برای انجام ثبت سفارش و ترخیص؟
پاسخ:
با سلام، همانطور که در سوال آمده است، بند 2 ماده 42 آئین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات، ورود تجهیزات، دستگاهها و ماشین آلات مستعمل منوط به اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد. چنانچه با مجوز مزبور ثبت سفارش شود، مشکلی وجود ندارد.
کد مشاوره
38582
پرسش:
1397/09/19
باسلام احتراما , اینجانب قصد دریافت کارت بازرگانی جهت ثبت برند در زمینه خدمات فروش خاویار و گوشت ماهی را دارم , با این توصیف در صورت امکان راهنمایی فرمایید که زمینه فعالیت ما چگونه باید انتخاب گردد . با توجه به ماهیت پرورش ماهی مجموعه آیا باید زمینه فعالیت را در زمینه انتخاب کنیم؟
پاسخ:
سلام. انتخاب رشته فعاليت در كدام مرحله مدنظر شما هست؟
اگر انتخاب رشته فعاليت در سايت اتاق بازرگاني هست ارتباطي به برند شما ندارد و صرفا براي انتخاب رشته فعاليتي مي باشد كه بازرگان ميخواهد آن محصول را ثبت سفارش كند.
کد مشاوره
38581
پرسش:
1397/09/19
سلام. در حال حاضر واردات ریل اسانسور ریل اسانسور به کشور ممنوع است؟ چون ریل اسانسور با کد تعرفه 72161990 در لیست کالاهای ممنوعه وارداتی 1397 می باشد، اما از سوی دیگر طبق تحقیقات فروشندگان ریل اسانسور ادعا دارند که این ممنوعیت برداشته شده و هم اکنون می توانند وارد نمایند.
پاسخ:
با سلام، ریل آسانسور با کد 72169910 طبق لیست سازمان توسعه تجارت، جزء کالاهای گروه 3 می باشد و با ارز نیما (حاصل از صادرات) قابل ورود می باشد.
کد مشاوره
38579
پرسش:
1397/09/19
با سلام احتراماَ سوال بنده در مورد بازدید از محل شرکت در زمان تشکیل پرونده بیمه و در یافت شماره کارگاه تامین اجتماعی می باشد. آیا در زمان تشکیل پرونده از کارگاه بازدید به عمل می آید؟ در صورت بازدید اگر محل شرکت کاربرد مسکونی داشته باشد از نظر ناظر بیمه قابل قبول خواهد بود یا خیر؟ با تشکر
پاسخ:
سلام علکیم. 1-برای تشکیل پرونده سازمان تأمین اجتماعی به استناد ماده 47 قانون تأمین اجتماعی از محل بازدید می نماید.2-چنانچه ملک دارای سند مسکونی باشد لیکن موقعیت اداری داشته باشد (کاربری اداری) بدین مفهموم است که محل فعالیت امکان بازرسی را دارد و کارفرمایان اشخاص حقوقی در اینگونه شرایط تشکیل پرونده می دهند. لیکن چنانچه از محل معرفی شده استفاده مسکونی گردد، به دلیل اینکه امکان بازرسی فراهم نمیگردد لذا امکان تشکیل پرونده نیز مقدور نیست. درخصوص کارفرمایان اشخاص حقیقی، در ملک مسکونی امکان تشکیل پرونده نیست.
کد مشاوره
38577
پرسش:
1397/09/19
با سلام و عرض ادب برای رسیدگی به پرونده مالیت بر عملکرد سال 96 بازرگانی حقیقی خودم، تا الان تماسی از آن اداره نشده و پیامی نیز ارسال نشده است. آیا لازم هست که حضورا پیگیری نمایم تا برگ قطعی صادر نگردد؟ لازم به توضیح است که ارزش افزوده تا اخر بهار97 رسیدگی شده و تشخیص قطعی نیز صادر شده است.
پاسخ:
با سلام و احترام؛
لطفا در این خصوص حضوری پیگیری فرمائید.
کد مشاوره
38576
پرسش:
1397/09/18
سلام وقت بخیر، شرکت ما درسال95 حسابرسی بیمه شده و و پس ازاعتراض در هیات های بدوی و تجدید نظر، مبلغ بدهی برای سال95 تسویه شده ، سوال من این است که آیا نیازی به گرفتن مفاصا حساب از تامین اجتماعی مبنی بر عدم بدهی در سال مزکور میباشد. و اینکه چگونه بایستی این کارو انجام بدهم. باتشکر
پاسخ:
سلام علیکم. نیازی به اخذ مفاصا نیست. لیکن توصیه میگردد کلیه مدارک مربوط به گزارش حسابرسی، صورت حساب صادره، آرای صادره و برگه پرداخت را نگهداری نمایید.
کد مشاوره
38575
پرسش:
1397/09/18
با سلام، تولید کننده محصولات آرایشی هستم. شرکتی در اروپا علاقمند به دریافت نمونه محصول ما شده است. اما پست میگوید که محصولات آرایشی و بخصوص نمونههای مایع را پست نمیکند. چه راه حالی برای این مشکل وجود دارد؟
پاسخ:
کد مشاوره
38574
پرسش:
1397/09/18
آیا برای واردات ریل اسانسور با کد تعرفه 72169910 اطلاعات میزان واردات براساس سایز مثلا T5,T7 , ... وجود دارد؟
پاسخ:
با سلام، اطلاعات آماری گمرک صرفاً همان است که در جدول تعرفه آمده است و اطلاعات با جزئیات بیشتر در آمار منتشره گمرک وجود ندارد.
کد مشاوره
38573
پرسش:
1397/09/18
سلام کارت بازرگانی من تا 99/11/11 وقت داره ولی سالانه یه مبلغی باید پرداخت بشه که تمدید شه به چه صورت باید پرداخت کنم؟
پاسخ:
سلام. با مدارك مالياتي مثل اظهارنامه مالياتي و برگ قطعي عملكرد حضورا به اتاق بازرگاني مراجعه نماييد.
کد مشاوره
38572
پرسش:
1397/09/18
با سلام و احترام. سؤالی در مورد کارت بازرگانی دارم. ظاهراً قسمت «مشاوره عضویت و کارت بازرگانی» فعال نیست؛ از این جهت مزاحم شما شدم. 1- آیا برای دریافت کارت بازرگانی، شخص حقیقی حتماً باید دفتر کار داشته باشد؟ 2- در صورتی که پاسخ مثبت است، آیا منزل مسکونی به عنوان دفتر کار کفایت میکند؟ 3- اگر منزل مسکونی به نام همسر باشد، ایرادی دارد؟
پاسخ:
با سلام، 1-برای صدور کارت بازرگانی شخص حقیقی یا حقوقی دفتر کار (موقعیت اداری) لازم است. 2-منزل مسکونی قابل قبول نیست و باید موقعیت اداری داشته باشد. 3-پاسخ این سوال نیز منفی است.
863
862
861
860
859
ثبت پرسش جدید
انتخاب موضوع مشاوره
مشاوره عضویت و کارت بازرگانی
مشاوره قوانین کار
مشاوره امور گمرکی
مشاوره حقوقی
مشاوره بیمه تامین اجتماعی
مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
مشاوره حقوق بین الملل
مشاوره امور بانکی
مشاوره کسب و کارهای نوین و دانش بنیان
مشاوره دعاوی حقوقی بانکی
مشاوره آمار، اطلاعات اقتصادی و تجاری
مشاوره امور مالیاتی
مشاوره واردات و صادرات
مشاوره امور محیط زیستی فعالان اقتصادی
مشاوره آموزشهای مورد نیاز تجار و بازرگانان
مشاوره اصلاح ساختار مالی شرکت ها
مشاوره عارضه یابی سازمانی
مشاوره اخذ اعتبار مالیاتی
مشاوره سرمایه گذاری و سرمایه پذیری
مشاوره ارزش گذاری دارایی های نامشهود
نام و نام خانوادگی
نوع عضویت
عضویت در اتاق تهران - حقوقی
عضویت در اتاق تهران - حقیقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقوقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقیقی
دانشجو
استارت آپ
دانش بنیان
[عضو اتاق نیستم - سایر موارد]
کد بازرگانی/کد ملی
ایمیل
شماره تماس
متن پرسش
ارسال پیام