تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران 15961 عدد



سلام میخوام میخواهم برای صادرات محصولات تولیدی خودم شروع به صادرات کنم از کجا و چگونه شرو کنم؟ به چه چیز نیاز دارم و برای شروع صادرات باید کجا شروع کنم و چکار انجام دهم؟
پاسخ:
با سلام؛ چنانچه محصول صادراتی خود را مشخص کرده اید، می توانید با مراجعه به میزهای کالایی سازمان توسعه تجارت ایران اطلاعات بیشتری در خصوص بازارهای هدف و مراحل صادرات کسب نمایید. اطلاعات میزهای کالایی مذکور به تفکیک نوع محصولات در آدرس http://www.tpo.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=25454 قابل دسترسی است.  
 

با سلام نحوه ثبت سفارش خدمات (بدون خرید کالا) چگونه است؟ آیا درخواست خدمات از شرکتهای خارجی مثل تعمیرات که نیاز به ارز داریم، ثبت سفارش دارد؟ چگونه باید تخصیص ارز از بانک بگیریم؟
پاسخ:
با سلام، گمرک فقط با ورود و صدور کالا (قابل لمس) در ارتباط می باشد. در خصوص خرید خدمت (که نهایتاً برای آن پروانه گمرکی صادر نمی گردد) با بانک خودتان (یا بانک مرکزی) مشورت نمائید. البته اگر هزینه خدمت در فاکتور کالا باشد مثل هزینه نصب که در انتهای فاکتور ماشین آلات می آید یا اطلاعات موجود بر روی CD یا فلش جزء کالا محسوب و با مقررات کالا ترخیص می گردد.  
 

خلاصه سوال : معنی کلمه قرارداد در بخشنامه های سری 14 تامین اجتماعی (خصوصاً 3/14) چیست؟ مگر تعریف حقوقی قرارداد، همان پیمان، عقد و توافق و یا مطابق ماده 183 قانون مدنی نیست؟ توافق بر انتقال کالا، معامله با صدور فاکتور، حتی توافق شفاهی با کارگر (ماده 7 قانون کار) برای انجام کاری قرارداد نمی باشد!؟ توضیحات : بسیار معمول است که کارشناسان و مدیران شعب در سازمان تامین اجتماعی با تفسیر ذهنی غلط از کلمه “قرارداد” در بخشنامه های سازمان، از انجام درست تکالیف قانونی خود طفره می روند و موجب زیان های بزرگ برای شرکت ها و مراجعه کنندگان خود می شوند. تعبیری که اکثرا در سازمان از کلمه قرارداد بیان می کنند شامل نوشته ای است مکتوب ،که ترجیحاً کلمه قرارداد در بالای صفحه اول آن باشد، اسامی طرف اول و دوم، موضوع، قیمت، تعهدات طرفین و امضای طرفین در حداقل دو نسخه تبادل و درج شده باشد. و هر چیزی غیر از آن را قرارداد ندانسته و از شمول مزایا (و نه معایب!) بخشنامه ها خارج می کنند. • لکن در اصطلاح حقوقی، قرارداد همان پیمان، عقد یا توافق دو اراده ضروری در جهت ایجاد یک اثر حقوقی است. • در واقع قرارداد هر چیزی است که نیاز به تلاقی و تراضی ضروری دو اراده باشد. • تعریف شرع و ماده 183 قانون مدنی : دو یا چند شخص در مقابل طرف های دیگر تعهد بر امری نمایند و مورد قبول آن ها باشد. • قصد و رضایت درونی دو طرف بر انتقال مال، کالا یا انجام بیع یا خدمتی یا .... برای وقوع یک قرارداد کفایت می کند. لذا حتی یک توافق پیمانکاری شفاهی (ارجاع به ردیف 4و5 بخش دهم دستورالعمل موسسه حسابرسی) یا صدور فاکتور فروش (بخشنامه 14 سازمان) یا توافق شفاهی با یک کارگر (ماده 7 قانون کار) یک قرارداد محسوب می شود.
پاسخ:
سلام علیکم. این گفته که برداشت و تعریف سازمان تأمین اجتماعی از واژه «قرارداد» حاصل «تفسیر غلط» و یا غیر آن تلقی شود، موضوعی است که آن سازمان مذکور خود باید پاسخگو باشد. اما به نظر اتاق تهران تفسیر موصع از ماده 38 قانون تأمین اجتماعی (پیمان و پیمانکاری) نمیتواند با وظایف و تکالیف ذاتی و قانونی آن سازمان کاملاً سازگار و منطبق باشد، در غیر این صورت دامنه عملکرد فراتر از قانون مذکور را شامل خواهد شد.  
 

با سپاس از راهنمایی و پاسخ شما راجع به واردات نخ پنبه ، خواهشمند است درصورت امکان نام بنده را از انتهای پرسش مطرح شده که در سایت انتشار یافته، پاک نمایید. باسپاس فراوان
پاسخ:
با سلام، امکان تغییر و اصلاح سوال شما وجود ندارد.  
 

سلام روزتون بخیر. در دوران تحریم راههای نقل و انتقالات مالی با کشورهای همسایه - مثلا در زمینه ی واردات کالاهای اساسی - چیست؟ آیا روشهای امانی و انتقال بدون حواله ارزی ممکن است و صورت می پذیرد؟ ممنون
پاسخ:
با سلام و احترام . در خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس انتقال ارز از طریق صرافی انجام می شود و از بابت بقیه کشورهای همسایه انجام حواله ارزی امکان پذیر نمی باشد.  
 

با سلام از شما خواهشمند هستم برای صادرات بلوط و شروع کار راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان
پاسخ:
 
 

باسلام در حال تاسیس شرکتی هستیم می خواستم بدانم در صورت صدور کارت بازرگانی می توانم سریعا کالا وارد کنم و از نظر ارزش ، کارتهای جدید سقف واردات دارند ؟ شرکت در شرف تاسیس سهامی خاص می باشد
پاسخ:
با سلام، کارت های بازرگانی برای ارسال اول فقط تا سقف 500/000 تومان می توانند واردات داشته باشند. ظرف 3 ماه گذشته طبق دستور مقامات مربوطه برای کارت جدیدالصدور ثبت سفارش نمی شود. بنابراین پاسخ سوال منفی است.  
 

سلام.هنگام صادرات کالا ما در سامانه گمرک با ارزش کالا مواجه میشیم.یعنی کف قیمتی که شما نوعی باید اظهار کنید.دو سوال مطرحه.اول برای کل بار قیمت اظهار فرضا 2000دلار هست ،پولی که در بازار مقصد از فروش کالا حاصل میشه 3000دلار هست.نتیجتا دوهزارتای ان را به نیما برگردانده و ارزش ریالی ان را دریافت میکنیم ایا میتوان هزار دلار ان را خارج از کشور نگه داشت یا از محل ان واردات انجام داد؟سوال دوم،تعیین ارزش کالای صادراتی درtpoچه ضرورتی دارد؟ایا تنها دلیل ان مستندا به پرسش اول بازگشت بیشتر ارز حاصل از صادرات به کشور است؟
پاسخ:
با سلام، برای سوال اول فقط تا سقف ارز تحویل سامانه نیما داده شده می توان کالا وارد نمود. طبق دستورات بانک مرکزی مابقی را می توانید در بانک پس انداز نمائید ولی برای واردات نمی توان استفاده نمود. سوال دوم : ارزش کالاهای صادراتی در TSC گمرک (irica.ir) قسمت ارزش وجود دارد و درج آن در سامانه tpo که براساس ارزش های مندرج در tsc گمرک می باشد.  
 

سلام.هنگام صادرات کالا ما در سامانه گمرک با ارزش کالا مواجه میشیم.یعنی کف قیمتی که شما نوعی باید اظهار کنید.دو سوال مطرحه.اول برای کل بار قیمت اظهار فرضا 2000دلار هست ،پولی که در بازار مقصد از فروش کالا حاصل میشه 3000دلار هست.نتیجتا دوهزارتای ان را به نیما برگردانده و ارزش ریالی ان را دریافت میکنیم ایا میتوان هزار دلار ان را خارج از کشور نگه داشت یا از محل ان واردات انجام داد؟سوال دوم،تعیین ارزش کالای صادراتی درtpoچه ضرورتی دارد؟ایا تنها دلیل ان مستندا به پرسش اول بازگشت بیشتر ارز حاصل از صادرات به کشور است؟
پاسخ:
با سلام و احترام . در خصوص TSC باید گفت کدی است که نشان دهنده ارزش کالا می باشد بدون این کد امکان مبادلات گمرکی میسر نمی باشد . طبق قوانین گمرکی برای هر کالا با توجه به مشخصات دقیق آن و تعرفه و برند و.... ارزشی از لحاظ قیمت در سامانه TSC اعلام شده است که مبنای عوارض و هزینه های گمرکی و ارزش گذاری مال التجاره بر اساس آن می باشد. همین ارزش ملاک مبادلات ارزی می باشد و باید مطابق آن ارز حاصل از صادرات به چرخه ارزی کشور بازگردد. 5 حالت ممکن است . 1-دریافت ارزش ریالی مطابق با آن . 2- انجام واردات 3- واگذاری امتیاز به سایر وارد کنندگان -4سپرده گذاری ارزی نزد بانک - 5پرداخت بدهی های ارزی .صرفا 5 درصد از کل صادرات را می توانید برای مصارف خود نگهداری نمایید.  
 

با سلام به مشاوران عزیز : با توجه به اوضا و احوال بد واردات و ممنوعیت های دست و پاگیر به فکر صادرات لوازم خانگی برقی به کشورهای همسایه مخصوصا آذربایجان هستیم لطفا لیست واردکنندگان این محصولات با به کشورهای cis و یا هر گونه اطلاعات دیگری که کمکی در این زمینه بشود را ارسال کنید. با سپاس فراوان
پاسخ:
با سلام، لیست اطلاعات مربوطه به واردات کالا در cis در سایت اتاق موجود نیست. لطفاً با وابسته های بازرگانی (از طریق سایت tpo.ir) و یا اتاق های مشترک استعلام نمائید.  
 

ثبت پرسش جدید



ارسال پیام