تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران 15961 عدد



بسمه تعالی با سلام اینجانب در سازمان اداری و استخدامی کشور، کارشناس تهیه گزارش ارزیابی استراتژیک کشور، موضوع ماده 83 قانون مدیریت خدمات کشوری هستم. بسیاری از شاخص های ارزیابی که جایگاه کشور را در مقایسه با جهان ارایه می کنند برگرفته از سایت مجمع جهانی اقتصاد است که متولی آن در کشور اتاق بازرگانی است. ما این در گزارش خود به مرحله آسیب شناسی رسیده ایم و نیاز داریم که در پرسشنامه هایی که به فعالان اقتصادی جهت تکمیل ارایه شده است، علت نارضایتی را به تفکیک بخش های پرسشنامه بررسی نماییم. مثلا اگر در شاخص جلوگیری از فرار مغزها، ایران جایگاه خوبی ندارد، منظور افراد تکمیل کننده دقیقاً ضعف در چه قسمت هایی است که نیاز به دسترسی به پرسشنامه ها داریم. از چه طریق این درخواست میسر می شود؟
پاسخ:
با سلام؛ برای کسب اطلاعات در زمینه شاخص های رقابت پذیری مجمع جهانی اقتصاد می توانید با دفتر آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق صنایع، معادن و کشاورزی تهران ایران با مدیریت آقای محمدرضا دوست محمدی به شماره های 85732818-021 و یا 85732814-021 تماس حاصل نمایید.  
 

برای کارت باشگاه اقذام کردم و متاسفانه مشاهدهشد که اطلاعات بنده به رئز نشده و موفق نشدم . لطفا بروزرسانی فرماییذ . جون بنده هم نتوانستم اشکالات را رفع کنم باسپاس
پاسخ:
با سلام
لطفا با تلفن اتاق داخلی 174، میز باشگاه اعضا اتاق تماس بگیرید یا به صورت حضوری به ساختمان اصلی اتاق تهران مراجعه نمایید.  
 

با سلام قصد صادرات نوشیدنی آلوورا و نوشیدنی های خاکشیر و تخم شربتب و نوشیدنی عناب و .. را داریم. کدام کشورها مناسبترند؟ با تشکر 09372806700
پاسخ:
با سلام؛ برای کسب اطلاعات دقیق در رابطه با بازارهای هدف صادراتی ابتدا باید کد تعرفه محصول مورد نظر خود را از کتاب مقررات صادرات و واردات مشخص نمایید. می توانید برای تعیین کد تعرفه محصول مورد نظر خود با گمرک به شماره 82991 داخلی 3612 تماس حاصل نمایید.  
 

با سلام بنده تازه کارت بازرگانی گرفتم میخاستم بدونم شرایط مالیات ارزش افزوده چجوری هستش و کی باید ثبت نام کنم؟
پاسخ:
با سلام و احترام؛
با توجه به کلی بودن سوال شما ، توصیه می شود با شماره تلفن 88714472 تماس حاصل نموده و جهت تعیین وقت ملاقات حضوری مراجعه فرمائید.  
 

پدر من متولد 1340 بوده دو سال سابقه بیمه دارد چگونه می توانم کاری کنم که پدرم بازنشسته شود
پاسخ:
سلام علیکم. راه اول : باتوجه به میزان سابقه و سن پدرتان امکان بیمه پردازی از نوع اختیاری و حرف و مشاغل آزاد فراهم نیست لیکن در صورت اشتغال به کار میتواند بیمه پرداز اجباری شود تا به سابقه ایشان اضافه گردد و شرایط بازنشستگی به لحاظ سن و سابقه فراهم گردد.
راه دوم : میتواند تا سن شصت سالگی صبر نماید و سپس با خرید 8 سال سابقه در تأمین اجتماعی با ده روز حقوق حداقلی بازنشسته شود.
 
 

حضور محترم مشاور امور گمرکی باسلام این شرکت وارد کننده انواع حبوبات ( انواع لوبیا، ماش، عدس، انواع نخود و ...) در بسته بندی های 20،30 ، 25 و 50 کیلوگرمی می باشد، آیا می توان بر روی کیسه ها برند ثبت شده شرکت درج گردد؟ باسپاس
پاسخ:
با سلام، به نظر اینجانب چون کالا وارداتی است و وجود برند ممکن است ایرانی بودن کالا تداعی کند. که مشمول بند (ر) ماده 122 قانون امور گمرکی و ممنوع الورود خواهد بود. اما اگر کشور تولید کننده اصلی روی آن درج گردد. به نظر میرسد که مشکلی نداشته باشد. از دفتر واردات گمرک ایران (میز خدمت 43891) نیز می توانید استعلام نمائید.  
 

رمز ورود کارت میخواستم
پاسخ:
سلام. با شماره تلفن 1866 تماس داشته باشید.  
 

با سلام.برای گرفتن کارت بازرگانی حقوقی به نام رییس هیات مدیره میشه گرفت؟
پاسخ:
سلام. خیر  
 

با سلام. در بازگشت به مشاوره شماره 37714، اینجانب اعتراض به ماده 216 دادم و قرار شد در جلسه کمیسون مطرح گردد. اما کارمند مربوط به کمیسون مطرح کرد که احتمالا کمیسون تایید نخواهد کرد زیرا بر اساس بخشنامه جدید ابلاغیه می تواند به یکی از اقوام مدیران شرکت ابلاغ گردد. من مطرح کردم که برادرم در شرکت سمتی ندارد و کارمند هم نیست و از طرف شرکت معرفی نشده است و می گویند که چون با شما که از مدیران هستید ارتباط (برادر) دارند بر اساس بخشنامه جدید می توانند ابلاغیه را دریافت کنند. سوالم این هست که آیا چنین بخش نامه ای هست و می تواند این ابلاغ قانونی باشد؟
پاسخ:
با سلام و احترام؛
با عنایت به اینکه مطابق ماده 206 قانون مالیات های مستقیم، اوراق مالیاتی باید به "مدیر یا اشخاص دیگری که از طرف شرکت حق امضاء دارند" ابلاغ شود، ضمناً طبق تبصره ماده 206 قانون مالیات های مستقیم ، مقررات ماده 203 قانون مالیات های مستقیم و تبصره آن در مورد شرکت های تجاری و سایر اشخاص حقوقی نیز مجری است، با توجه به توضیحات مندرج در مشاوره 37714، در وجود چنین بخشنامه ای که در پرسش خود مطرح فرموده اید، تردید جدی وجود دارد. لذا در صورت امکان ، از مدعی وجود بخشنامه مزبور تصویر بخشنامه را درخواست کرده و با همراه داشتن محتویات پرونده پس از تماس با شماره اعلام شده در مشاوره قبلی جهت مشاوره حضوری تعیین وقت و سپس مراجعه فرمایید.  
 

با سلام و احترام ، عطف به بخشنامه اخیر هیات محترم دولت - بند 5 ایا این اخذ مابه التفاوت به کل ارز تخصیص یافته تعلق میگیرد ویا فقط به هزینه های گمرکی و ترخیص؟
پاسخ:
با سلام، مابه التفاوت به ارز تخصیص یافته است و شامل هزینه ها و حقوق و عوارض نمی شود.  
 

ثبت پرسش جدید



ارسال پیام