صفحه اصلی
ارکان اتاق تهران
هیئت نمایندگان
هیئت رئیسه
اعلانات
درباره ما
تماس با ما
فا
English
中文
میز خدمات
خدمات عضویت
خدمات مشاوره
وب سایت خبری
چند رسانه ای
صفحه اصلی
خدمات مشاوره
تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران
15961
عدد
ثبت پرسش جدید
کد مشاوره
37798
پرسش:
1397/04/02
با سلام و احترام، بنده به عنوان مدیرعامل جهت دریافت ضمانت نامه بانکی برای کارهای احتمالی در آینده، قصد دارم آپارتمان خود را در رهن بانگ قرار دهم. قراردادی را که بانک پاسارگاد به من داده با عنوان "قرارداد رهن کلی (رهن عام) غیر منقول و منقول در مواردی که راهن غیر از بدهکار است" در همان بند اول نوشته که: ماده1- بدهکار اقرار و اعتراف نمود که مطابق مقررات قانون عملیات بانکی بدون ربا و آیین نامه اجرایی قانون مذکور تا میزان................ریال از تسهیلات اعطایی بر اساس یکی از عقود اسلامی و انواع ضمانت نامه ها و اعتبارات اسنادی استفاده نموده و مبلغ مذکور دین مسلم و قطعی وی به بانک می باشد. حال سوال من این است که آیا بانک میتوان با استفاده از ماده فوق حتی اگر ما از تسهیلات بانک استفاده نکنیم، ما را بدهکار نشان دهد؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید. با تشکر و امتنان
پاسخ:
با سلام و احترام . بانک ها معمولا زمانی نسبت به ترهین ملک اقدام می نمایند که مشتری آنها تقاضای بهره مندی از تسهیلات یا تضمین یا تعهدات بانکی داشته باشد. و البته باید توجه داشته تعهدات غیر مستقیم افراد نیز شامل این موضوع می شود. یعنی اگر ضمانت فرد یا افرادی را کرده باشید که آنها به تعهدات بانکی خود پایبند نباشند بانک می تواند نسبت به سند رهنی ضامن هم اقدام نماید. توجه داشته باشید که قبل از اعطای تسهیلات بانک ها نسبت به اخذ اقرار نامه از راهن سند رهنی اقدام می نمایند که با تسویه تسهیلات بلا اثر می باشد. و دقت فرمایید بدون استفاده از تسهیلات بانکی اقرار نامه ای به بانک ندهید. اگر تعهدات مستقیم و غیر مستقیم نداشته باشید هر لحظه اراده کنید می توانید نسبت به فک رهن از سند اقدام نمایید.
کد مشاوره
37797
پرسش:
1397/04/02
با سلام در خصوص بخشنامه تحویل ارز صادراتی ، خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که با توجه به اینکه ارزش کالاها در گمرک بالاتر از ارزش واقعی کالا می باشد لذا ارزش اظهارنامه از ارزش فاکتور بیشتر ثبت میگردد. آیا این اختلاف از نظر بحث مالیاتی مشکلی ایجاد نمیکند ؟ چگونه این اختلاف را توجیه میبایست کرد؟ ممنون از راهنمایی
پاسخ:
با سلام و احترام؛
جهت حسابداری مالیاتی، مودیان موظف اند صرفاً واقعیت ها را در دفاتر ثبت نمایند، لذا اگر "ارزش گمرکی" با "ارزش واقعی" کالا تفاوت داشته باشد، ملاک ثبت "ارزش واقعی" کالا است، بالطبع ثبت ارزش غیرواقعی حتی اگر توسط دفتر تعیین ارزش کالا تعیین شده باشد، به منزله ثبت فرآیند مالی به صورت غیرواقعی است.
کد مشاوره
37796
پرسش:
1397/04/02
سلام روزتون بخیر و خسته نباشید میشه لطف کنید و امار و یا لیست بعضی شرکتهای فروشنده ی دانه قهوه ی بو نداده، بو داده و پودر از کشور فیلیپین رو در اختیار بنده بگذارید؟ و یا کشورهای دیگر که دانه و پودر قهوه به ایران صادر می کنند؟ و آیا مجوزهای مربوط به واردات قهوه همون مجوزهای مواد غذایی و آشامیدنیه؟ یا مجوزهای دیگه ای هم هست؟ خیلی ممنون
پاسخ:
با سلام؛ بر اساس کتاب مقررات صادرات و واردات سال 1396، قهوه بر حسب انواع آن تحت کد تعرفه 0901 طبقه بندی می شود. بر اساس آمارهای گمرک، در سال 1396 این محصول وارداتی از کشور فیلیپین نداشته است. در فایل پیوست فهرست کشورهایی که ایران در سال 1396 از آنها قهوه وارد کرده بر حسب میزان واردات آنها و تعدادی از شرکت های خارجی فروشنده محصول نامبرده جهت بهره برداری درج شده است. شایان ذکر است تایید اعتبار این شرکت ها مستلزم بررسی های بیشتر است که بدین منظور می توانید از خدمات اعتبارسنجی صندوق ضمانت صادرات، معاونت بین الملل اتاق ایران و اتاق بازرگانی بین الملل بهره گیری نمایید. ضمناً، واردات قهوه موکول به رعایت ماده 16 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و ... و همچنین قانون حفظ نباتات مصوب سال 1346 و آیین نامه مربوطه است. توجه داشته باشید برخی از زیرگروه های قهوه از جمله کدهای تعرفه 09011110، 09011210، 09012110، 09012210 و 09019010 در فهرست گروه چهارم کالایی قرار می گیرند که بر اساس مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی، ثبت سفارش آنها ممنوع اعلام شده و از تاریخ 30 خرداد 1397 جهت اجرا به سازمان توسعه تجارت ابلاغ شده است.
کد مشاوره
37795
پرسش:
1397/04/02
سلام روزتون بخیر ببخشید بنده دو تا سوال داشتم. لطف می کنید اگر پاسخ بدید 1. وقتی که برای دریافت اصل اظهارنامه وارد سایت مورد نظر می شیم - سازمان ثبت اسناد و املاک - اولین گزینه اش تاسیس شرکت حقوقیه ولی بنده میخواستم برای کارت بازرگانی حقیقی و شخصی ثبت نام کنم و این گزینه داخل سایت نیست. میشه راهنمایی کنید؟ 2. برای دریافت کارت بازرگانی حقیقی ، در ذیل مدارک مورد نیاز آمده: "ارائه ی کد اقتصادی جدید یا پیش تاییدیه ثبت نام از سایت امور مالیاتی"؛ آیا همون پیش تاییده کافیه؟ اگر نه و حتما احتیاج به کد اقتصادی هست، خوب برای دریافت کد اقتصادی باید حتما پروانه کسب داشته باشیم. آیا میشه بدون پروانه کسب این کد رو دریافت کنیم؟ چون بنده فقط برای دریافت کارت بازرگانی این کد رو میخوام و نه کسب و کار، و پروانه کسب هم احتیاج به ثبت نام در اتحادیه ها و اصناف داره. ممنون
پاسخ:
سلام . در سايت ثبت شركتها گزينه شخص حقيقي وجود دارد و در صورت وجود مشكل حضورا به اتاق بازرگاني و باجه ثبت شركتها مراجعه نماييد -
پيش ثبت نام كد اقتصادي كافي مي باشد.
کد مشاوره
37794
پرسش:
1397/04/02
سلام. روزتون بخیر عذر میخوام، بعضی از این شرکتهای گمرکی و خدمات بازرگانی تبلیغ می کنند که تا "کمتر از یک هفته" می تونن کار گشایش ال سی رو انجام بدن. آیا این حرف درستیه و این کار شدنیه؟ ضمنا آیا با راه اندازی سامانه ی نیما، دیگه از ال سی میشه بصورت قبل و بدون انتقال ارز استفاده کرد؟ ممنون
پاسخ:
با سلام و احترام . شرکت های گمرکی و خدمات بازرگانی همچون گذشته قادر به ارایه خدمات ارزی به صورت ال سی و یا حواله ارزی هستند ولی اینکه مدت زمان انجام کار چه مدت خواهد بود قطعی نمی توان پاسخ داد و در خصوص سامانه نیما کلا این سامانه نسبت به تامین ارز واردات کالا از محل ارز های حاصل از صادرات اقدام مینماید و طریقه ی ارسال ارز توسط صرافی های مجاز خواهد بود البته در حال حاضر کالاهایی که مشمول ارز نیما میگردند ابتدا میبایست مجوز ثبت سفارش را به بانک ارایه نموده تا پس از تخصیص ارز نیما و انتقال وجه توسط صرافی اسناد حمل توسط بانک تایید گردد تا گمرک اجازه ترخیص را صادر نماید
کد مشاوره
37792
پرسش:
1397/04/02
سلام وقتتون بخیر یه راهنمایی در زمینه تحقیق نحوه برخورد در بازار سرمایه وطلا وارز ومسکن با توجه به شرایط کنونی اقتصاد خوشبینانه ترین وبدبینانه ترین حالت در هر یک از این بازارها
پاسخ:
با سلام؛ سوال طرح شده، بسیار کلی است و ابعاد مختلفی را در برمی گیرد. دسترسی به چنین اطلاعاتی نیازمند انجام یک پروژه جامع تحقیقاتی حول موضوع ذکر شده است. بنابراین در این قسمت امکان دسترسی به چنین اطلاعاتی وجود ندارد.
کد مشاوره
37791
پرسش:
1397/04/02
سلام ایا صادرات برنج ازاد است چه مجوز هایی برای صادرات لازم است.مرسی
پاسخ:
صادرات برنج ایرانی با کد تعرفه 1006 آزاد است. طبق مندرجات ذیل فصل ورود و صدور محصولات این فصل موکول به رعایت ماده 7 قانون دامپزشکی می باشد و بذر و نهال در مقیاس تجاری منوط به اخذ گواهی از مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال و با رعلیت مقررات قرنطینه می باشد.
کد مشاوره
37790
پرسش:
1397/04/02
باسلام ببخشید ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میتونم با استفاده از متوسط هزینه ناخالص هر دهک ، سهم هزینه ناخالص سرانه هر دهک رو محاسبه کنم ؟آیا نیاز به نرم افزار خاص و محاسبه تعداد و ابعاد خانوار هست ؟ لطفا در صورت امکان راهنماییم کنید . متشکرم
پاسخ:
با سلام؛ با توجه به اینکه در آمارهای بودجه خانوار بانک مرکزی، متوسط هزینه ناخالص برای هر خانوار در هر دهک ارائه می شود و از طرف دیگر متوسط تعداد افراد هر خانوار در هر دهک نیز در این آمارها آمده، می توانید با تقسیم متوسط هزینه ناخالص خانوار هر دهک بر متوسط تعداد افراد خانوار هر دهک، متوسط هزینه ناخالص سرانه هر دهک را محاسبه نمایید. جدول حاوی اطلاعات مذکور در بودجه خانوار سال 1395 بانک مرکزی در فایل پیوست جهت بهره برداری ارائه شده است.
کد مشاوره
37789
پرسش:
1397/03/30
با سلام ما یک شرکت مشاوره امکان سنجی اقتصادی داریم که عضو اتاق بازرگانی تهران هستیم.بابت بدهی حق بیمه قرارداد مشاوره اقدام کرده ایم. قرارداد از آبان 93 شروع و در آبان 94 خاتمه یافته است. از طرفی دفاتر مالی این شرکت در سال 1394 مورد حسابرسی سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفته است. با توجه به اینکه مبالغ پرداخت حق بیمه مطابق لیست هزینه حقوق و دستمزد طی حسابرسی مطالبه شده و در عین حال رقم قرارداد و شماره آن در بخش در آمدهای گزارش حسابرسی درج شده است؛ تقاضای ابطال اعلام بدهی ناشی از قرارداد مذکور را از هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی نمودیم. اما نهایتا در رآی صادره ترتیب اثری داده نشده است. حال قصد ارجاع موضوع به دیوان عدالت اداری را داریم. سوال :1- آیا در شکایت فوق از نظر قانونی دفاعیه درستی داشته ایم؟ 2- دقیقا به کدام بخشنامه تامین اجتماعی بابت این موضوع می توان ارجاع داد؟ 3- چه مدارکی را پیوست دفاعیه دیوان عدالت اداری قرار دهیم؟
پاسخ:
سلام علیکم. براساس بند «ه» بخشنامه 14/5 جدید درآمد سازمان تأمین اجتماعی چنانچه شرکتی جهت انجام خدمات مدیریت به ثبت رسیده و عضو انجمن مشاوران مدیریت ایران بوده و قرارداد آنها نیز در ارتباط با موضوعات مذکور در بند «1» باشد ( از جمله مطالعات امکان سنجی) درصورتیکه با همکاری شرکت از دفاتر قانونی مربوطه بازرسی بعمل آید نیاز به اعمال ضرائب مندرج در بخشنامه 14 جدید درآمد نبوده و با وصول حق بیمه مستند به گزارش بازرسی از دفاتر قانونی مفاصاحساب قراردادهای مربوط صادر خواهد شد. لذا چنانچه در هیأت های تشخیص مطالبات اعم از بدوی و تجدیدنظر به این مسئله توجه نشده باشد، با رعایت ضوابط قانونی موضوع قابل پیگیری از طریق دیوان عدات اداری خواهد بود. کارفرما علاوه بار استناد به بخشنامه فوق الاشعار، لازم است اوراقی را که گویا روند رسیدگی به موضوع میباشد از جمله مطالبات اولیه آرای بدوی و تجدیدنظر و مدارک انطباق شرایط شرکت و قرارداد منعقده با بخشنامه شماره 14/5 جدید درآمد را به مرجع قضائی تقدیم نماید. لازم به ذکر است که بنا بر روح قانون تأمین اجتماعی در این مورد همانند موارد مشابه ارسال لیست و حق بیمه کارکنان ضرورت دارد.
کد مشاوره
37788
پرسش:
1397/03/30
با عرض سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم شرکتی که در شهرستان ثبت شده و در تهران دفتر قانونی( طبق روزنامه رسمی ) ندارد ( ولی دفتر غیر رسمی که اجاره نامه بنام شرکت می باشد )دارد آیا می تواند از اتاق تهران کارت بازرگانی بگیرد یا باید از استان مربوطه بگیرد ؟
پاسخ:
سلام. از اتاق تهران نمي تواند كارت بگيرد و به استان مربوطه بايد مراجعه كند.
915
914
913
912
911
ثبت پرسش جدید
انتخاب موضوع مشاوره
مشاوره عضویت و کارت بازرگانی
مشاوره قوانین کار
مشاوره امور گمرکی
مشاوره حقوقی
مشاوره بیمه تامین اجتماعی
مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
مشاوره حقوق بین الملل
مشاوره امور بانکی
مشاوره کسب و کارهای نوین و دانش بنیان
مشاوره دعاوی حقوقی بانکی
مشاوره آمار، اطلاعات اقتصادی و تجاری
مشاوره امور مالیاتی
مشاوره واردات و صادرات
مشاوره امور محیط زیستی فعالان اقتصادی
مشاوره آموزشهای مورد نیاز تجار و بازرگانان
مشاوره اصلاح ساختار مالی شرکت ها
مشاوره عارضه یابی سازمانی
مشاوره اخذ اعتبار مالیاتی
مشاوره سرمایه گذاری و سرمایه پذیری
مشاوره ارزش گذاری دارایی های نامشهود
نام و نام خانوادگی
نوع عضویت
عضویت در اتاق تهران - حقوقی
عضویت در اتاق تهران - حقیقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقوقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقیقی
دانشجو
استارت آپ
دانش بنیان
[عضو اتاق نیستم - سایر موارد]
کد بازرگانی/کد ملی
ایمیل
شماره تماس
متن پرسش
ارسال پیام