صفحه اصلی
ارکان اتاق تهران
هیئت نمایندگان
هیئت رئیسه
اعلانات
درباره ما
تماس با ما
فا
English
中文
میز خدمات
خدمات عضویت
خدمات مشاوره
وب سایت خبری
چند رسانه ای
صفحه اصلی
خدمات مشاوره
تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران
15961
عدد
ثبت پرسش جدید
کد مشاوره
37715
پرسش:
1397/03/20
سلام ببخشید کد تعرفه گیلسونایت(قیر طبیعی معدنی)را میخواستم و همچنین برای صادرات آن نیاز به مجوز داریم یا خیر؟
پاسخ:
بر اساس اینکه قیر خشک باشد یا مایع و اینکه از چه سازمانی خریداری شده باشد در امکان صدور کالا مؤثر است.
در مورد قیر مایع اگر در رینگ بورس یا 52 شرکتی که دولت تعیین نموده خریداری شده باشد، امکان صدور وجود دارد.
کد تعرفه قیر 2714 می باشد.
کد مشاوره
37714
پرسش:
1397/03/20
با سلام احتراما، برگ ابلاغ مالیات بر عملکرد این شرکت برای سال 95 به برادرم که هیچ گونه سمتی در شرکت ندارد( نه کارمند و نه عضو شرکت) ابلاغ شده بود و به شرکت نیز اطلاع رسانی نشده بود. علی ایحال برگ مالیاتی قطعی شده و اینجانب معترض و مطرح کردم که قانونا شما یا به اعضا شرکت باید ابلاغ کنید و یا ابلاغ قانونی انجام بدید. نهایتا معاون اداره مطرح کرد که فعلا کاری انجام نمیشه داد تا به مرحله اجراییه برسد. در موقع اضهار از بخش اجراییه، اعتراض بر اساس ماده 216 ارائه نمایید تا ابلاغیه باطل و ابلاغیه جدید صادر گردد و سپس مراحل را طی نمایید. حال سوال این است . سوال این است: 1- ابلاغیه می تواند به خارج از افرداد یا کاکنان شرکت ابلاغ گردد؟ 2- آیا راهکار ارائه شده برای اعتراص در مرحله اجراییه و بر اساس ماده 216 منطقی و صحیح است؟ لطفا برای حل این مشکل راهنمایی فرمایید. با تشکر
پاسخ:
با سلام و احترام؛
ماده 203 قانون مالیات های مستقیم بیان می دارد:
"اوراق مالیاتی به طور کلی باید به شخص مودی ابلاغ و در نسخه ثانی رسید اخذ گردد . هرگاه به خود مودی دسترسی پیدا نشود اوراق مالیاتی باید در محل سکونت یا محل کار او به یکی از بستگان یا مستخدمین او ابلاغ گردد مشروط بر این که به نظر مامور ابلاغ سن ظاهری این اشخاص برای تمیز اهمیت اوراق مورد ابلاغ کافی بوده و بین مودی و شخصی که اوراق را دریافت میدارد تعارض منفعت نباشد ."
از آنجا که واژه "بستگان" در این قانون در مورد شخص حقیقی مصداق دارد و در مورد شرکت صرفاً "مستخدمین" به عنوان ابلاغ شونده حائز وجاهت می باشند. ضمن اینکه احتمال تعارض منافع بین شما و برادر شما نیز محتمل است. بنابراین می توانید با بیان دلایلی از این دست، اعتراض خود را در هیات موضوع ماده 216 قانون مالیات های مستقیم مطرح فرمائید. با این وجود چون از جزئیات پرونده شما اطلاعی نداریم، پیش بینی نحوه رسیدگی هیات در حیطه اظهارنظر این مشاور نمی باشد. برای انجام مشاوره دقیق تر، می توانید با شماره تلفن 88714472 امور مالیاتی اتاق تهران تماس حاصل فرمایید و پس از تعیین وقت با در دست داشتن اسناد و مدارک در وقت مقرر از مشاوره حضوری بهره مند شوید.
کد مشاوره
37713
پرسش:
1397/03/20
با عرض سلام و احترام من به آمار صادرات و واردات هر استان طی 10 سال اخیر نیازمندم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
پاسخ:
با سلام؛ آمارهای تجاری گمرک بر اساس گمرکات منتشر می شود. با توجه به اینکه کالاهای یک استان لزوماً از گمرکات همان استان صادر یا وارد نمی شوند، دسترسی به آمار استانی دقیق امکان پذیر نیست.
کد مشاوره
37712
پرسش:
1397/03/20
با سلام. خسته نباشید. تولیدکننده مواد غذایی هستیم و قصد تولید محصول جدید را داریم و نیازمند اطلاعاتی در خصوص میزان فروش تولید کنندگان دیگر هستیم. سوال اول این است که چگونه و از چه ارگانی می توان به ظرفیت فروش واحدهای تولیدی کشور دست یافت؟ از سوی دیگر با بررسی هایی که انجام داده ایم، می دانیم که این محصول چندین سال است که توسط نماینده x از یک شرکت ترکیه ای نیز به ایران وارد می شود اما اطلاعات آن در سایت trade map و یا سایت گمرک موجود نیست، سوال این است که چرا اطلاعات در سایت های مذکور موجود نیست و چگونه می توان به اطلاعات آن دست یافت؟ با تشکر
پاسخ:
با سلام؛ ظرفیت تولید برخی واحدهای صنعتی در پایگاه اطلاعات ظرفیت های تولید و تجارت به آدرس http://www.mimt.gov.ir/general_content/747339-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA.html?t=%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C قابل دسترسی است، اما اطلاعات فروش به تفکیک واحدهای تولیدی به جز در مورد شرکت های بورسی، از طریق مراجع رسمی دیگر منتشر نمی شود. در مورد بخش دوم سوال نیز گمرک مرجع رسمی انتشار آمارهای تجاری در ایران است و به جز نفت خام و اقلام مربوط به تجارت چمدانی، تمامی اقلامی که به صورت قانونی از گمرکات ایران وارد یا صادر می شوند، در سایت گمرک درج می شوند.
کد مشاوره
37711
پرسش:
1397/03/20
باسلام و خسته نباشید زمان اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده در سال چه تاریخی است. باتشکر
پاسخ:
با سلام و احترام؛
با توجه به مواد 10 و 21 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال 1387، مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده 15 روز پس از پایان هر فصل از سال می باشد.
ماده 10: هرسال شمسی به چهار دوره مالیاتی سه ماهه، تقسیم میشود. در صورتی که شروع یا خاتمه فعالیت مؤدی در خلال یک دوره مالیاتی باشد، زمان فعالیت مؤدی طی دوره مربوط یک دوره مالیاتی تلقی میشود.
ماده 21: مؤدیان مالیاتی مکلفند ، اظهارنامه هر دوره مالیاتی را طبق نمونه و دستورالعملی که توسط سازمان امور مالیاتی کشور تعیین و اعلام میشود ، حداکثر ظرف پانزده روز از تاریخ انقضاء هردوره ، به ترتیب مقرر تسلیم و مالیات متعلق به دوره را پس از کسر مالیاتهایی که طبق مقررات این قانون پرداخت کردهاند و قابل کسر میباشد ، در مهلت مقرر مذکور به حسابی که توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی (خزانهداری کل کشور) تعیین و توسط سازمان امور مالیاتی کشور اعلام میگردد ، واریز نمایند .
کد مشاوره
37710
پرسش:
1397/03/20
با عرض سلام و خسته نباشید در خصوص طریقه تبدیل رهن ، به اجاره و محاسبه مالیات اجاره برای اشخاص حقوقی که محل اقامتگاه آنها استیجاری است ، راهنمائی می فرمائید؟
پاسخ:
با سلام و احترام؛
در صورتی که پرسش شما را به درستی درک کرده باشیم پاسخ این است که:
با اتخاذ ملاک از تبصره 9 ماده 53، اشخاص حقوقی در صورتی که ملکی را با استفاده از "سند رهن" مورد استفاده قرار دهند، موظف به کسر مالیات بر درآمد اجاره نخواهند بود.
تبصره 9 ماده 53 قانون مالیات های مستقیم: وزارتخانهها، موسسات و شرکتهای دولتی و دستگاههایی که تمام یا قسمتی از بودجه آنها به وسیله دولت تأمین میشود، نهادهای انقلاب اسلامی، شهرداریها و شرکتها و مؤسسات وابسته به آنها و همچنین سایر اشخاص حقوقی مکلفند مالیات موضوع این فصل را از مالالاجارههایی که پرداخت میکنند کسر و تا پایان ماه بعد [2]به اداره امور مالیاتی محل وقوع ملک پرداخت و رسید آن را به موجر تسلیم نمایند.
لذا دقت فرمائید که در صورتی که ملک صرفاً رهنی است از تنظیم "سند اجاره" و یا "اسناد اجاره ای" ، که طی آن مستاجر متعهد به پرداخت مبلغی به عنوان اجاره بها همراه با مبلغی به عنوان ودیعه گردیده است پرهیز گردد.
کد مشاوره
37709
پرسش:
1397/03/20
با سلام آیا بازرگانانی که با کارت بازرگانی شخصی خود مبادرت به صادرات میکنند ، جز اشخاص حقیقی موضوع قانون مالیات های مستقیم هستند؟ و مشمول تبصره ماده 100 قانون مالیات های مستقیم خواهند شد؟
پاسخ:
با سلام و احترام؛
پاسخ پرسش اول: بله
پاسخ پرسش دوم: خیر
کد مشاوره
37708
پرسش:
1397/03/20
با عرض سلام و خسته نباشید بابت فرصت خوبی که برای مشاوره مالیاتی بوجود آوردید ، بسیار سپاسگزارم در صورتیکه مالیات حقوق پرداخت نشود، جریمه مترتب به آن برای احتساب ذخیره در حسابها به چه صورت باید محاسبه شود؟ و اگر اظهارنامه مالیات حقوق هم تسلیم نشود ، جریمه حاصل از آن چگونه محاسبه خواهد شد؟(جهت اخذ ذخیره در حساب ها) با تشکر
پاسخ:
با سلام و احترام؛
جریمه عدم تسلیم فهرست حقوق معادل 2 درصد حقوق پرداختی (ماده 197 قانون مالسات های مستقیم) و جریمه عدم پرداخت مالیات حقوق، ده درصد مالیات پرداخت نشده و همچنین 2.5 درصد به ازای هر ماه نسبت به مدت تاخیر از سررسید پرداخت ماده 199 قانون مالیات های مستقیم می باشد.
کد مشاوره
37707
پرسش:
1397/03/19
با سلام و احترام بنده ریاست هییت مدیره شرکت با حق امضای منفرد هستم آیا میتوانم کارت بازرگانی بگیرم؟
پاسخ:
سلام. كارت بازرگاني فقط به مديرعامل شركت تعلق مي گيرد.
کد مشاوره
37706
پرسش:
1397/03/19
باسلام باتوجه به اینکه هرکارت بازرگانی مجازبه انتخاب 3گروه کالایی میباشه ومن درزمان صدورفقط2 گروه روانتخاب کردم برای اضافه کردن گروه سوم پروسه چقدر زمان بر هست؟
پاسخ:
سلام . وارد سامانه كارت بازرگاني شويد و گزينه تغيير يكپارچه كارت را انتخاب نماييد و تغييرات لازم را انجام دهيد تا بعد از ٤٨ ساعت كاري فعال گردد.
922
921
920
919
918
ثبت پرسش جدید
انتخاب موضوع مشاوره
مشاوره عضویت و کارت بازرگانی
مشاوره قوانین کار
مشاوره امور گمرکی
مشاوره حقوقی
مشاوره بیمه تامین اجتماعی
مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
مشاوره حقوق بین الملل
مشاوره امور بانکی
مشاوره کسب و کارهای نوین و دانش بنیان
مشاوره دعاوی حقوقی بانکی
مشاوره آمار، اطلاعات اقتصادی و تجاری
مشاوره امور مالیاتی
مشاوره واردات و صادرات
مشاوره امور محیط زیستی فعالان اقتصادی
مشاوره آموزشهای مورد نیاز تجار و بازرگانان
مشاوره اصلاح ساختار مالی شرکت ها
مشاوره عارضه یابی سازمانی
مشاوره اخذ اعتبار مالیاتی
مشاوره سرمایه گذاری و سرمایه پذیری
مشاوره ارزش گذاری دارایی های نامشهود
نام و نام خانوادگی
نوع عضویت
عضویت در اتاق تهران - حقوقی
عضویت در اتاق تهران - حقیقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقوقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقیقی
دانشجو
استارت آپ
دانش بنیان
[عضو اتاق نیستم - سایر موارد]
کد بازرگانی/کد ملی
ایمیل
شماره تماس
متن پرسش
ارسال پیام