تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران 15961 عدد



با سلام ، ميخواستم تعرفه مربوط به صادرات قفل و لولا و دستگيره را داشته باشم با تشكر
پاسخ:
صادرات کالا از پرداخت حقوق و عوارض (به استثناء چند قلم معدود) معاف می باشد. چنانچه منظور از تعرفه، کد تعرفه باشد1- قفل 8301 می باشد، که بر حسب نوع قفل زیر مجموعه زیادی دارد. 2- لولا و دستگیره نیز مشمول تعرفه 8302 می باشد، آنها هم ردیف فرعی زیادی دارد. به هر حال چنانچه قصد صادرات آنها را دارید، معاف می باشند.  
 

با سلام ، مايل به صادرات قفل و لولا و دستگيره به اسكانديناوي و به خصوص سوئد را دارم و به دنبال امار صادرات اين محصولات از ايران به سوئد و همچنين امار مربوط به واردات قفل و لولا و دستگيره از ساير كشورها به سوئد هستم و اينكه ليست قيمت ساير محصولات خارجي را به صورت ميتوانم داشته باشم با نهايت تشكر
پاسخ:
با سلام؛ با توجه به مذاکره تلفنی صورت گرفته با جنابعالی کدهای تعرفه مورد نظر شما (830140، 830241 و 830210) طی سال های اخیر به کشور سوئد صادر نشده است. اطلاعات مربوط به مبادی وارداتی سوئد به همراه ارزش واردات طی سال های 16-2014 در فایل پیوست ارائه شده است.

سلام وقت شما بخیر. ببخشید من آمار سرمایه گذاری داخلی و خارجی در صنایع با فناوری بالا ایران و صادرات محصولات با فناوری بالا ( کد آیسیک 30-32-33-353-2423) در سالهای 84 الی 94 را میخواستم. امکان دارد راهنمایی بفرمایید از کجا می توانم این آمار را بدست آورم؟ با سپاس فراوان
پاسخ:
با سلام؛ چنین اطلاعاتی به تفکیک کدهای آیسیک صرفاً برای سرمایه گذاری بنگاه های صنعتی با بیش از ده نفر کارکن موجود است که توسط مرکز آمار ایران به آدرس https://www.amar.org.ir/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7/%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C/agentType/ViewType/PropertyTypeID/2006 منتشر می شود.
 
 

با سلام اگر قيمت كالاي خريداري شده خيلي پايينتر از قيمت مورد نظر گمرك باشد، آيا براي محاسبه ي ارزش افزوده و تعرفه مورد پذيرش قرار ميگيرد يا محاسبات فقط بر اساس حداقل قيمت مورد نظر گمرك محاسبه ميشود؟
پاسخ:
قیمت ها در سامانه TSC گمرک بر اساس بندهای ماده 15 قانون امور گمرکی و همکاری تشکل، صورت گرفته و تا حدودی واقعی است و گمرکات آن را پایه محاسبه حقوق و عوارض قرار می دهند که البته درصدهای پائین تر یا بالاتر قابل قبول است. چنانچه به قیمت مندرج در اسناد خود اعتماد کامل دارید و منطبق با ارزش سامانه نمی باشد می توانید، با دفتر ارزش گمرک ایران (شهید بهشتی، روبروی پارکینگ مصلی) مطرح نمائید.  
 

با سلام اینجانب جهت تهیه طرح توجیهی برای تولید سرنگ لازم به اطلاعاتی از قبیل: 1) میزان تولیدات، واردات و صادرات سرنگ از سال 84 الی 95 2) میزان مصرف سالانه سرنگ از سال 84 الی 95 3) میزان نیاز محصول با اولویت صادرات 4) شرکت های تولید کننده در ایران و خارج از ایران می باشم. با تشکر
پاسخ:
با سلام؛ 1. به نظر می رسد انواع سرنگ تحت کد تعرفه شش رقمی 901831 طبقه بندی می شوند. اطلاعات مربوط به ارزش و مقدار صادرات و واردات این محصول طی سال های 1395-1384 در فایل پیوست ارائه شده است. 2. اطلاعات دقیق و معتبری از میزان مصرف این محصول منتشر نمی شود. در این زمینه می توانید به اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشكی ایران و یا اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشكی ایران که اطلاعات تماس آنها به ترتیب در آدرس های http://www.tccim.ir/uniondetail.aspx?id=21 و http://www.tccim.ir/uniondetail.aspx?id=1 موجود است، مراجعه نمایید. 3. در رابطه با نیازهای وارداتی این محصول در سایر کشورها، بر اساس آمارهای مرکز تجارت بین المللی در سال 2016 مجموع نیاز وارداتی این محصول در جهان حدود 4.9 میلیارد دلار بوده است و بزرگترین واردکنندگان آن در جهان به ترتیب کشورهای فرانسه (555.6 میلیون دلار)، ایالات متحده امریکا (538.2 میلیون دلار)، آلمان (532.5 میلیون دلار) و بلژیک (418.7 میلیون دلار) هستند. پس از آنها نیز کشورهای هلند، ایتالیا، انگلستان، چین، کانادا، اسپانیا و سوئیس در رده های بعدی از نظر میزان واردات انواع این محصول قرار گرفته اند. کشورهای روسیه و ترکیه نیز با واردات به ترتیب 90.6 میلیون دلار و 49.8 میلیون دلار جز بیست واردکننده برتر این محصول در سال 2016 قرار داشته اند. 4. اسامی شرکت های واردکننده توسط گمرک منتشر نمی شود. پیشنهاد می شود برای کسب این اطلاعات به انجمن های مربوطه مراجعه نمایید. در سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرس http://www.trademap.org می توانید با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول خود به اطلاعات واردات سایر کشورها از جمله شرکت های واردکننده دسترسی پیدا کنید که اظهارنظر در رابطه با صحت و اعتبار آنها مستلزم بررسی های بیشتر است. به عنوان نمونه فهرست برخی از آنها بر اساس اطلاعات مرکز تجارت بین المللی در فایل پیوست ارائه شده است.

با سلام بنده در یک شرکت کار میکنم به من میگن باید دو سه ماه کار کنی بعد بیمه شی چیزی هم میگم میگن همه جا همین جوریه میخواستم ببینم واقعا راسته یا دارن الکی میگن؟
پاسخ:
سلام علیکم
از منظر قانون تأمین اجتماعی کارفرما مکلف است پرسنل خود را از تاریخ آغاز به کار (اولین روز کاری) نزد سازمان تأمین اجتماعی بیمه نماید. لیکن با عنایت به قانون کار جمهوری اسلامی بیمه شده (پرسنل کارگاه) از تاریخ شروع به کار، کارفرما میتواند از یک تا سه ماه با وی قرارداد کاری آزمایشی منعقد نماید و بعد از دوره آزمایشی در صورت رضایت طرفین، قرارداد تمدید گردد.
 
 

با سلام بنده در یک شرکت کار میکنم به من میگن باید دو سه ماه کار کنی بعد بیمه شی چیزی هم میگم میگن همه جا همین جوریه میخواستم ببینم واقعا راسته یا دارن الکی میگن؟
پاسخ:
سلام علیکم
از منظر قانون تأمین اجتماعی کارفرما مکلف است پرسنل خود را از تاریخ آغاز به کار (اولین روز کاری) نزد سازمان تأمین اجتماعی بیمه نماید. لیکن با عنایت به قانون کار جمهوری اسلامی بیمه شده (پرسنل کارگاه) از تاریخ شروع به کار، کارفرما میتواند از یک تا سه ماه با وی قرارداد کاری آزمایشی منعقد نماید و بعد از دوره آزمایشی در صورت رضایت طرفین، قرارداد تمدید گردد.
 
 

با سلام بنده در یک شرکت کار میکنم به من میگن باید دو سه ماه کار کنی بعد بیمه شی چیزی هم میگم میگن همه جا همین جوریه میخواستم ببینم واقعا راسته یا دارن الکی میگن؟
پاسخ:
سلام علیکم
از منظر قانون تأمین اجتماعی کارفرما مکلف است پرسنل خود را از تاریخ آغاز به کار (اولین روز کاری) نزد سازمان تأمین اجتماعی بیمه نماید. لیکن با عنایت به قانون کار جمهوری اسلامی بیمه شده (پرسنل کارگاه) از تاریخ شروع به کار، کارفرما میتواند از یک تا سه ماه با وی قرارداد کاری آزمایشی منعقد نماید و بعد از دوره آزمایشی در صورت رضایت طرفین، قرارداد تمدید گردد.
 
 

باسلام 1-من در سال 1374 کارت بازرگانی دریافت نمودم ولی تا کنون هیچ گونه فعالییتی با آن نداشته ام. آیا در حال حاضر میتوتنم کارت بازرگانی خود را جهت فعالیت اقتصادی تمدید نمایم. 2- لطفا شرایط ورود برای لوازم خانگی مانند یخچال فریزر ، ماشین لباسشویی ، ماشین ظرف شوشش به صورت CKD و SKD را برای اینجانب ارسال نمایید با تشکر
پاسخ:
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
1- بله
2-به سایت ثبت سفارش مراجعه شود.  
 

با سلام بنده در یک شرکت کار میکنم به من میگن باید دو سه ماه کار کنی بعد بیمه شی چیزی هم میگم میگن همه جا همین جوریه میخواستم ببینم واقعا راسته یا دارن الکی میگن؟
پاسخ:
سلام علیکم
از منظر قانون تأمین اجتماعی کارفرما مکلف است پرسنل خود را از تاریخ آغاز به کار (اولین روز کاری) نزد سازمان تأمین اجتماعی بیمه نماید. لیکن با عنایت به قانون کار جمهوری اسلامی بیمه شده (پرسنل کارگاه) از تاریخ شروع به کار، کارفرما میتواند از یک تا سه ماه با وی قرارداد کاری آزمایشی منعقد نماید و بعد از دوره آزمایشی در صورت رضایت طرفین، قرارداد تمدید گردد.
 
 

ثبت پرسش جدید



ارسال پیام