مشاوره واردات و صادرات

تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران 1182 عدد



سلام من یک دوست برزیلی دارم که در برزیل صاحب یک شرکت چند منظوره است . قصد دارم از ایران روغن های درمانی و بهداشتی و محصولات ارگانیک ارسال کنم برززل . باید برای این کار چه مجوز اایی بگیرم؟ سپاس
پاسخ:
باسلام، پس از دریافت کارت بازرگانی و اطلاع از عدم ممنوعیت صادرات محصول در رابطه با شرایط صادرات و واردات، می‌توانید از منابع رسمی هر کشور اطلاعات را استخراج کنید. در این رابطه، مرکز تجارت بین المللی الزامات قانونی صادرات و واردات را در کشورهای مختلف گردآوری کرده که در آدرس https://www.macmap.org/en/query/regulatory-requirement می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید.
متناسب با نوع کالای مورد نظر خود می توانید از خدمات مربوط به انجمن یا اتحادیه مربوطه نیز استفاده نمایید.
ضمناً، برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071 و اتاق مشترک بازرگانی ایران و کشور هدف، تماس حاصل نمایید .از منابع رسمی هر کشور اطلاعات را استخراج کنید. در این رابطه، مرکز تجارت بین المللی الزامات قانونی صادرات و واردات را در کشورهای مختلف گردآوری کرده که در آدرس https://www.macmap.org/en/query/regulatory-requirement می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید.
موسسه آموزشی آیتک وابسته به اتاق بازرگانی تهران دوره های اموزشی در رابطه با تجارت برگزار می کند که برای شناسایی دوره مورد نیاز خود می توانید سوال خود را در بخش مشاوره آنلاین زیر درج فرمایید:
https://tccim.ir/?addr=o1613  
 

سلام من تولید کننده دستگاه تاج زدای شارژی انار هستم. میخوام این دستگاه رو به ترکیه صادر کنم،چطوری میتونم با تجار مرتبط در این زمینه ارتباط بگیرم؟
پاسخ:
با سلام؛ برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان کالاهای دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید.


 
 

با سلام اینجانب در انتهای سال گذشته ثبت سفارش انجام داده که پس از ۳ ماه تائید و بالاخره در ماه گذشته حواله انجام شده و هم اکنون بمنظور افزایش هزینه حمل بانک عامل به دلیل افزایش مبلغ کل درخواست بنده را بموجب بخشنامه شماره ۲۵۷۳۵۸ مورخ ۱۴۰۳۱۰۱۰ رد نموده است شایان ذکر است نوع ارز نیما و آزاد ۴۲۰۰۰ تومانی است لذا خواهشمند است در مورد اینکه این فرآیند در شمول بخشنامه مذکور می باشد یا خیر اعلام نظر فرمایند. با تشکر
پاسخ:
با سلام؛ برای کسب اطلاع دقیق در این زمیه می توانید با مشاور گمرکی اتاق بازرگانی تهران (جناب آقای بهشتیان) در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

با سلام من ساکن اهواز هستم و میخوام کمکم کنید یک محصول خوب برای تجارت در صادرات انتخاب کنم. ممنونم
پاسخ:
باسلام؛ سوال شما بسیار کلی مطرح شده است، پتانسیل یک محصوب برای صادرات در هرمنطقه بسته به شرایط اقلیمی، اقتصادی، فرهنگ، الگوی مصرف و تقاضا در کشورهای مقصد صادراتی و ... متفاوت است. پیشنهاد می شود ابتدا از خدمات آموزشی اتاق تهران استفاده نمایید. موسسه آموزشی آیتک وابسته به اتاق بازرگانی تهران دوره های اموزشی در رابطه با تجارت برگزار می کند که برای شناسایی دوره مورد نیاز خود می توانید سوال خود را در بخش مشاوره آنلاین زیر درج فرمایید:
https://tccim.ir/?addr=o1613  
 

با سلام و احترام برای یافتن تامین کنندگان کمپوت آناناس از کشورهای تایلند، فیلیپین، ویتنام و چین چگونه اقدام کنیم که کار حرفه ای باشد. آیا مراجعه به سفارت این کشورها در تهران مناسب است . یا یافتن سورس تامین از طریق سایت علی بابا چین مناسب است. لطفا بهترین روش را راهنمایی فرمایید.؟؟
پاسخ:
باسلام؛ برای کسب اطلاعات در زمینه تامین کنندگان نیز می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود، اما باید توجه داشت که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. ضمناً، می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ نیز برای شناسایی شرکای بالقوه تجاری استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشترنیز می توانید با با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071 و یا رایزن بازرگانی ایران مستقر در کشورهای هدف، ارتباط برقرار نمایید.  
 

سلام، لیست جدید کالا های گروه یک، دو و سه اولویت ارزی را چگونه به دست بیارم
پاسخ:
باسلام؛ برای دریافت این لیست می توانید فایل پیوست را دانلود نمایید. همچنین برای کسب اطلاعات بیتر در این زمینه می‌توانید با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071 و سازمان توسعه تجارت به شماره 02121919 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام برای واردات عینک باکارت بازرگانی حقیقی باید شرکت ثبت داشته باشیم.یا نیازی نیست؟ برای دستگاه اسپرسو سازم لطف میکنید توضیح بدید
پاسخ:
با سلام؛ برای کسب اطلاع در این زمیه می توانید با مشاور گمرکی اتاق بازرگانی تهران (جناب آقای بهشتیان) در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام ودرود ، تولید کننده مبلمان و سرویس خواب و مصنوعات چوبی هستم ، برای صادرات به دنبال خریدار تاجر میگردم ، لطفا شماره کارشناس مربوطه جهت مشاوره را بفرمایید. تشکر
پاسخ:
باسلام؛ برای یافتن شریک تجاری نیز می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان کالاهای دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید.  
 

با سلام ایا ارز نیمایی برای بازرگانان برای واردات مواد اولیه شیمیایی مورد استفاده صنایع تعلق می گیرد ؟
پاسخ:
باسلام؛ ارز نیمایی فقط برای کالاهای اساسی و ضروری تعلق می‏ گیرد. با این حال ببرای کسب اطلاع در این زمیه می توانید با مشاور گمرکی اتاق بازرگانی تهران (جناب آقای بهشتیان) در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

با سلام و احترام، در خصوص واردات دستگیره های درب دیجیتال و دستگیره های فرودگاهی پارتیشن که دارای تعرفه 83024140 و 83024190 هستن آیا ممنوعیت واردات از چین وجود دارد یا خیر ؟ بسیار سپاسگزارم
پاسخ:
باسلام، بر اساس آمار واردات، طی سه ماهه 1403 حدود 144.4 تن از کد تعرفه 83024190 به ارزش 209 هزاردلار از کشور چین وارد ایران شده است در نتیجه مشمول ممنوعیت وارداتی نمی باشد. اما از کد تعرفه 83024140 هیچ وارداتی از هیچ کشوری طی این بازه زمانی ثبت نشده است لذا ممنوعیت واردات آن باید مورد بررسی قرار بگیرد که در این خصوص می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با دفتر صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071 تماس حاصل فرمایید.
 
 

ثبت پرسش جدید



ارسال پیام